Brimi Sæter | Gardsovernatting

TypeHistorisk overnatting

Smørlivegen, 2685, Garmo

Sjekk tilgjengelighet forBrimi Sæter | Gardsovernatting (Åpnes i et nytt vindu)

+ 47 40075153

  • Fjellsmaken: Sæterost på Brimi sæter
  • Bilete av Brimi Sæter som badar i sol.
  • Overnatting på låven på Brimi Sæter
  • Kyr på veg til beite ved Brimi sæter.
  • Brimi sæter. Folk i nasjonaldrakt, natur
  • Gardsbutikken på Brimi Sæter
  • Bilete av ein vêr som skodar over landskapet ved Brimi sæter.
  • Ysting av ost på Brimi sæter.
  • Gardsmat og ysteriet på Brimi Sæter
  • Leik med hund på Brimi sæter.
  • Borddekking på låven på Brimi sæter.
  • Ku og gris på beite ved Brimi sæter.
  • I kufjøset på Brimi sæter.
  • Katt på tunet på Brimi sæter.
  • Hund og gris på Brimi sæter.

Om

På Brimi sæter byr vi på unike opplevingar, eigenprodusert mat og lærdom for liten og stor. Du blir kjent med gardsdyra og historia,og får sjå korleis mjølka vert til ost. Her er vakker natur, ekte stillheit, og kulturhistorie på sitt beste. Senk skuldrene.

Vi opnar sommarsesongen på Brimi sæter rundt St.Hans.

Da har du anledning til å overnatte i brisk på låven eller rom i seterhus, og få servert spesialretten vår, 4-retters skråpå-tå meny ved langbordet på låven kvar kveld fram til ca skulestart (bordbestilling).

Er det ynskje om å besøkje oss utanom sjølve setersesongen, så er det anledning for større grupper/familiar å bestille helgepakkar frå mai til St. Hans. og frå ca 20. august til slutten av oktober. Vi tek og imot større grupper/ firma på vekedagar i haustsesong.

Julemeny:
Vi stenger sist i oktober, men har ope for julebord med ein utvida skråpå-tå meny to helger november og desember.

Fasiliteter

Adgang /Tillgang

  • turstier- merkede

Aktiviteter

  • fiskemuligheter
  • gårdsarbeid
  • turstier

Arrangementstyper

  • Natur

Dyr/fiske slag

  • geiter
  • griser
  • haner/høner
  • hund
  • husdyr
  • katt

Generelle fasiliteter

  • matservering
  • servering
  • serveringstilbud

Mat og drikke

  • husmannskost
  • lokale retter
  • Lokalmat leverandør
  • norsk mat

Medlem i

  • HANEN

Museum, gallerier og kunsthåndtverk

  • utsalg

Natur og terreng

  • kulturlandskap
  • kupert

Tema

  • Kultur og historie
  • Lokale smaksopplevelser
  • Naturopplevelser

Kart

Opningstider

* Opent kvar dag frå ca St.Hans og ut august. Opent i helgene i skuldersesong.

Sjå meir

Foto: Cathrine DokkenBrimi Sæter | Gardsbutikk, LomVelkomen til seterysteriet på Brimi sæter. Her kan du fylgje heile prosessen frå mjølking til ysting og ost på lager gjennom store vindauge.

Brimi Sæter | Restaurant, LomPå Brimi sæter byr vi på unike opplevingar, eigenprodusert mat og lærdom for liten og stor. Du blir kjent med gardsdyra og historia, og får sjå korleis mjølka vert til ost.