Mat og drikke
- På Sentral'n kan du sitja med ein diger iskrem i handa og nyte utsikta over Lomseggen, sentrum og stavkyrkja. Vi har Gudbrandsdalens største utval i kuleis, men òg pizza, lokalprodusert elgburger, svart kaffe med attpåskjenk, espresso, øl og vin. Laurdagar har vi pub til midnatt - alle rettigheter.
- 2 May 20191 Sep 2019
- På Brimi sæter byr vi på unike opplevingar, eigenprodusert mat og lærdom for liten og stor. Du blir kjent med gardsdyra og historia, og får sjå korleis mjølka vert til ost.
- 26 Jun 202023 Aug 2020
- 1 Jan 000131 Dec 9999
- Fossheim hotell er kjent for sitt smakfulle kjøken og nyttar i størst mogleg grad råvarer frå lokale gardar, fiskevatn og fjell.
- Nordal Turistsenter ynskjer velkomen til ein hyggeleg kafeteria i Lom sentrum. Her serverer vi eit variert utval av kaker og kaffe, smørbrød eller middagsrettar.
- 3 Apr 202011 Oct 2020
- Bakeriet i Lom ligg midt i Lom sentrum. Vi har utsal med brød og andre bakevarer og eigen kafé. Om sommaren har vi uteservering med pizza og hamburger.
- 1 Jan 201931 Dec 2019
- Smak i Lom sel lokalprodusert mat- og drikkevarer i Lom sentrum. Eigen lunsjmeny og ekstra god kaffe!
- 1 Jun 201930 Sep 2019
- 1 Oct 201931 Dec 2019
- Skeid Kro vart bygd i 1982. Her har vi plass til 150 gjester. I dag som for 50 år sidan kan vi tilby god heimelaga mat. For å få den kvaliteten vi ynskjer på maten, lagar vi den frå grunnen av i eiga foredlingsverksemd
- 1 Jan 201631 Dec 2016
- 1 Jan 201731 Dec 2017
- 1 Jan 201831 Dec 2018
- 1 Jan 201931 Dec 2019
- Aukrust gard og urteri ligg på Solsida i Bøverdalen. Her er det gardsbutikk, urtehage, utstilling og servering.
- 29 Jun 201912 Aug 2019
- 1 Jan 000131 Dec 9999
- BrimiBue er ein butikk og restaurant midt i nasjonalparklandsbyen Lom. BrimiBue serverar moderne tradisjonsmat, både til lunsj og middag. Resturanten har ope heile året.
- 2 Jan 20191 Dec 2019
- 1 Jan 000131 Dec 9999
- Røisheim hotell ligg i Bøverdalen på nordsida av Jotunheimen nasjonalpark. Hotellet er ein gamal verna skysstasjon (frå 1858) med ei heilt unik atmosfære og eit berømt kjøkken. Måltid i gourmet-klassa høyrer med til opplevinga.
- 26 Apr 201930 Sep 2019
- Måltida ved Jotunheimen fjellstue er ei stor oppleving. Det blir servert ein smakfull 3-retter kvar kveld i sesongen. Maten blir laga frå bunnen av - med ferske og lokale råvarer. Kelneren anbefaler ein passande vin eller eit godt øl frå norske bryggerier til kvar rett.
- Velkomen til seterysteriet på Brimi sæter. Her kan du fylgje heile prosessen frå mjølking til ysting og ost på lager gjennom store vindauge.
- På Fossberg kafé kan du nyte heimelaga mat eller bakverk med utsyn over Lomseggen midt i Lom sentrum.
- 1 Jan 201931 Dec 2020
- Matkampanje hausten 2018. Jakta på fjellsmaken. Frå jord til bord. Lokal mat i Jotunheimen