Brimi sæter, ost. Mette Møller
  • Overnatting

  • Ting å gjere

  • Mat & drikke

Søk overnatting

Type:
Navn:

Søk ting å gjøre

Type:
Navn:

Søk mat og drikke

Type:
Navn:

Søk overnatting

Type:
Navn:

Søk ting å gjøre

Type:
Navn:

Søk mat og drikke

Type:
Navn:

Fjellsmaken

  1. «Ein treng ikkje gjere det så komplisert – så lenge ein har gode råvarer».

    Kim Tomas Joma, kjøkensjef på Fossheim hotell

  2. Brimi sæter, sæterost, skråppå-tå
    Brimi sæter er kjend for sin "Skråppå-tå"-meny som blir servert på langbord på låven. Her kan du bli kjent med gardsdyra og historia, og få sjå korleis mjølka vert til ost.
    1. Fossheim hotell er kjent for sitt smakfulle kjøken og nyttar i størst mogleg grad råvarer frå lokale gardar, fiskevatn og fjell.
      1. Fyr i peisen på Røisheim hotell
        Røisheim hotell er ein gamal verna skysstasjon (frå 1858) med ei heilt unik atmosfære og eit berømt kjøkken. Måltid i gourmet-klassa høyrer med til opplevinga.
        1. Opplev den gode maten på restauranten i Jotunheimen Fjellhotell.
          På Jotunheimen fjellstue kan du nyte et fantastisk 3- rettars måltid - produsert med ferske og lokale råvarer.
          1. Aukrust gard og urteri, hus og blomar.
            Aukrust gard og urteri ligg på Solsida i Bøverdalen. Her er det gardsbutikk, urtehage, utstilling og servering.