For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Fossberg kafé

TypeCafé

Bergomsvegen 40, 2686, Lom

+47 61 21 22 50

Product Image

Om

Fossberg kafeteria tilbyr god heimlaga mat og bakverk. Fossberg kafeteria er open heile året. I sommarmånadene tilbyr vi uteservering med utsyn til Lom sentrum og Lomseggen.

Sommarstid er Lom sentrum kjend for sitt yrande folkeliv med uteserveringar og kveldsope. I tillegg til matservering i spisesal og kafeteria har vi om sommaren rikeleg med uteplass der du kan nyte mat og drikke i trivelege omgjevnader midt i sentrum av Lom. Vi kan tilby middagsrettar for store og små og mindre måltid. Mineralvatn, fatøl og iskrem. Våre hotellgjester kan hygge seg i vår romslige spisesal som er ideell for servering til grupper. Bar i peisestova med alle rettigheiter.

Forbipasserende turbussar vel ofte serveringa her på grunn av stor kapasitet, hyggeleg atmosfære og god mat. Matservering tilpassa eige ynskje for kurs- og konferanse.

Kart

Opningstider

* Mandag til laurdag: 08.00 - 22.00
Sundag: 10.00 - 22.00

Sjå meir

Fossberg hotell, motell og hytter, LomTradisjonsrikt hotell midt i Lom sentrum. Matservering i koseleg spisesal og kafeteria med stor uteservering. Hotellet har velværeavdeling med svømmebasseng, boblebad og badstue.