Skjåk Adventure | Elgsafari

TypeSafari

2690, Skjåk

+47 47 26 16 72

Elgsafari_Skjåk Adventure
  • Elgsafari_Skjåk Adventure
  • Elgsafari_Skjåk Adventure

Om

Bli med Skjåk Adventure på eit ekte skogseventyr og møt skogens konge i sitt rette element. Våre lokalkjente guidar tek deg med på elgsafari i den fantastiske naturen i Lom og Skjåk. Å sjå den majestetiske elgen er ei uforglemmelig oppleving.

På vår elgsafari vandring får du lære meir om elgen og dei andre dyra som held til i skogane våre. Våre lokalkjente og erfarne guidar deler alle sine kunnskapar om natur og villmarksliv, mens vi leitar etter spor, ekskrement og bitemerker frå elgen.

Når skumringa fell på, kjem skogen til liv, og elgane vaknar opp for å ete. Dette er den beste tida for å sjå elg. Etter mange års erfaring veit guidane alt om kor dyra beveger seg, og vil lede dykk til dei mest brukte dyretråkka og foringsplassane.

Elgsafarien varar ca 4 timer.

Skjåk Adventure er eit aktivitetsfirma i Skjåk som tilbyr aktivitetar i vatn og på land, med høgsesong om sommaren. Meir informasjon her! 

Kart

Sjå meir

Daytrip rafting Lom & Skjåk AdventureSkjåk Adventure | Dagstur rafting, SkjåkSkjåk Adventure tilbyr spanande opplevingar i Ottaelva, som er perfekt for rafting og andre morsomme vannaktivitetar.