For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Skeid Kro

TypeRestaurant

Skeimoplassen 8, 2690, Skjåk

+47 61 21 43 33

Product Image
  • Product Image
  • Product Image
  • Product Image
  • Product Image
  • Product Image
  • Product Image
  • Product Image
  • Product Image
  • Product Image
  • Product Image
  • Product Image

Om

Velkomen til ei lokal og smakfull matoppleving på Skeid Kro i Skjåk.

Skeid Kro vart bygd i 1982. Her har vi plass til 150 gjester. I dag som for 50 år sidan kan vi tilby god heimelaga mat. For å få den kvaliteten vi ynskjer på maten, lagar vi den frå grunnen av i eiga foredlingsverksemd.

I varmdisken finn du tradisjonsmat, foredla lokalt, av råvarer frå Skjåk. Til vårt eige pølsemakeri kjøper vi inn heile slakt frå lokale gardbrukarar og tilvirkar alle kjøtrettane.På den måten tek vi vare på dei lokale mattradisjonane og vi får nytta heile dyret. Av beina koker vi kraft, som vi brukar til brun saus.

På Sygard Forberg dyrkar dei mandelpoteter, og frå dei får vi skrelte poteter. Vi kjøper også lokale grønsaker så lenge det er tilgang på det.
Til og med eggeprodusent har vi her i bygda. Frå varmdisken forsyner du deg sjølv, og du må gjerne ta påfyll.

Fasiliteter

Avstand

  • Restaurant/Cafe/Spisested

Generelle fasiliteter

  • bygget
  • restaurant
  • Restaurant/Cafe

Kredittkort

  • Eurocard
  • Visa

Mat og drikke

  • à la carte
  • catering
  • dagens
  • grill
  • hamburger
  • husmannskost
  • julebord
  • lokale retter
  • lunch
  • norsk mat
  • pizza
  • selvbetjening
  • tradisjonsmat
  • vegetarisk

Skjenkerettigheter

  • alle rettigheter

Språk

  • dansk
  • engelsk
  • norsk
  • svensk
  • tysk

Kart

Opningstider

Sesong (1 jan 2019 - 31 des 2019)
DagTider
Mandag - Fredag09:00 - 21:00*
Lørdag - SøndagStengt*
Dates and times marked with a '*' are provisional and may be subject to change

Sjå meir

Skjåk Turistheim, SkjåkSkjåk Turistheim | Skeid Kro - kultur for god smak Skjåk Turistheim er med sin sentrale beliggenhet eit ideelt utgangspunkt for turar og aktiviteter. Skeid Kro vart bygd i 1982. I dag som for 50 år sidan kan vi tilby god heimelaga mat. For å få den kvaliteten vi ynskjer på maten, lagar vi den frå…

Mat frå Skjåk - Skjåkmat, SkjåkSkjåkmat  - kultur for god smak Når det kjem gjester til gards, skal det likaste på bordet – og det skal vere rikeleg. Mattradisjonane i Skjåk er like rause og romslege som menneska i bygda.