For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Lavvoutleie - Aktiv i Lom

TypeAktivitetsselskaper

2686, Lom

+4761212799

Bilete frå vakker Lavvosetting i skog på kveld med fakkel i forgrunn og snø på bakken. Aktiv i Lom.

Om

Me leiger ut både store og små lavvoar.

Tentipi event er ein serie heilt unike lavvoar; ei klasse for seg sjølv og heilt utan konkurranse frå nokon andre aktørar. Tentipi event har alle dei unike løysningane som konkurrentane manglar og som gjer at comforten og opplevinga vert heilt unik. Dette er lavvoane du vel til arrangement!

Mere info:

Kart

Sjå meir

Climbing in Galdhøpiggen High Rope Course - Aktiv i LomAktiv i Lom - aktivitetar, guiding, lavvo og event i Lom og Jotunheimen, LomAktiv i Lom er et aktivitets- og guideselskap som er basert i Lom i Jotunheimen. Selskapet driv Galdhøpiggen klatrepark og tilbyr guida turar på brear og toppar i Jotunheimen, samt grotteturar i Dumdalsgrottene.

Picture of a groupe event crossing the besseggen ridge with guiding by Aktiv i Lom.Event - Aktiv i Lom, Lom

Picture of lavvo / tipi construction for an event in mids of forrest in night-time, fire lit in front. Aktiv i lom.Lavvoutleie - Aktiv i Lom, LomMe leiger ut både store og små lavvoar.

Picture of tipi camp aktiv i lomLavvosalg-Aktiv i Lom, Lom

Picture of randone hikers skiing towards the summit. Aktiv i Lom.Vårskiturar - Aktiv i Lom, LomBli med aktivitetsselskapet Aktiv i Lom på ein trygg og opplevingsrik topptur på ski i Jotunheimen!