Parteringskurs rein | Bessheim

TypeKurs

Sjodalsvegen 2977, 2683, Vågå

+47 61 23 89 13

Product Image

Om

Laurdag 6. april 2024 held kjøkensjef Bjørn Ekerbakke kurs i partering av rein.

Han deler opp eit heilt slakt og viser korleis du går fram ved partering. Han fortel også om korleis du kan nytte stykningsdelane på ein best mogleg måte. Kurset er på kjøkenet på Bessheim mellom klokka 12.00 og 15.00.

Toretters lunsj er inkludert i prisen. Lunsjen blir servert på slutten av kurset. Prisen er kr. 650,- per person. Maks 10 deltakarar på kurset. Påmelding på e-post post@bessheim.no eller på telefon 612 38 913.

Prisar

BillettypeBillettavgift
VoksenNOK 650,00 billetter

NB: prisene er veiledende.

Kart

Visit Jotunheimen AS | Bergomsvegen 17, 2686 Lom | Org.nr. 915 613 020 | +47 612 12 990 | info@visitjotunheimen.no