Formiddagstur med hundeslede

TypeFriluftsliv

Sjodalsvegen 201, 2683, Vågå

+4792097942

Product Image
  • Product Image
  • Product Image
  • Product Image

Om

Hos Jotunheimen Husky Lodge er du aktivt og tett på trekkhundene hele turen, fra du kommer til du går. Vi starter med å gi en kort og presis opplæring i hvordan du skal sele dine egne hunder og kjøre hundeslede. Dere er to stykker sammen om et hundespann, en kjører og en sitter på – og så blir det flere anledninger til å bytte underveis.

Før start får du og makkeren din utdelt et kort med navnet på trekkhundene som skal være med i deres hundespann, så er det bare å hente hundene i husene. Vertskapet på Jotunheimen Husky Lodge hjelper til der det trengs. Enkelt, lærerikt – og du blir godt kjent med huskyene «dine»!

Når hundespannet er klart, løfter vi anker og suser ut i skogen. Nå er det bare å nyte synet av hundene, kraften i sleden, været og den eventyrlig vakre naturen. Vi kjører i fjellfuruskogen og utover mot fjellvannet Tesse, før vi dreier hjemover. Vi vil være ute på sleden i rundt halvannen time og virkelig kjenne på hva det vil si å være hundekjører!

Når vi er tilbake i hundegården tar dere av selene og setter hundene tilbake på plassene sine. Så setter vi oss rundt bålet med kaffe og hjemmelaget kake. Himmelsk herlig! Her kan du stille alle de spørsmålene du tenkte på underveis på sleden eller bare fordøye inntrykkene fra turen. Vertskapet forteller litt mere om hundene, treningene og løpene vi har deltatt på i Alaska og Norge, samt litt om dagliglivet vårt på Randsverk med rundt 30 huskyer i «familien».

Velkommen til en herlig smak av hundekjøring!

Prisar

BillettypeBillettavgift
VoksenNOK 1 250,00 billetter
BarnNOK 625,00 billetter

NB: prisene er veiledende.

Kart

Opningstider

Sesong (1 nov 2020 - 2 mai 2021)
DagTider
Mandag - Søndag10:00 - 13:00